Sjuksköterskestuderandes förening


Sjuksköterstuderandes förening Örebro (SSFÖ) är ett utskott under Serum som är skapat för Sjuksköterskeprogrammet och Röntgensjuksköterskeprogrammet vid Örebro Universitet. SSFÖ jobbar för gemenskap mellan de olika terminerna inom sjuksköterskeprogrammet. De vill att du ska få en rolig studietid där du knyter många nya kontakter, men fokuserar även på frågor som rör vår utbildning.

Under terminerna anordnar SSFÖ en rad olika aktiviteter som bidrar till den där lilla extra ”guldkanten” under studietiden. SSFÖ har även en utbildningsbevakare som är till för att göra den andra delen av studietiden så bra som möjligt – alltså jobba med de utbildningsinriktade frågorna! Gilla vår facebooksida för mer uppdaterad information!

För att bli medlem krävs ett medlemskap i kårsektionen Serum som ingår i tillexempel introduktionspåsen för nystudenter. Annars går det självklart bra att köpa medlemskapet på Serums kontor eller under fliken BLI KÅRMEDLEM här på hemsidan. För att bli medlem i SSFÖ krävs ingen annan kostnad! 

Kontakta oss

Utbildningsinriktade frågor:  mail saknas

Ordförande: ordforande.ssfo@gmail.com


ATFÖs styrelse HT17/VT18:


Martina Kilborn
Ordförande - SSFÖ
Siri Harmsen
Utbildningsbevakare - SSFÖ
Malin Palmgren
Sekreterare
Louise Wahl
Ledamot - SSFÖ
Malin Jerkner Kjellman
Kassör - SSFÖ
Joel Uhlin
Vice ordförande - SSFÖ
Vakant
Informationsansvarig - SSFÖ
Vakant
Studiesocialt ansvarig - SSFÖ

Vill du engagera dig i utskottet?

Är det här något för dig som pluggar till arbetsterapeut så välkomnas du och ditt engagemang med öppna armar till detta utskott! Hör gärna av dig till oss med frågor och funderingar så ska vi besvara dem.