Medicinska Utbildningsrådet

MUR arbetar med utbildningbevakningen vid IMV (institutionen för Medicinska Vetenskaper), vilken till stor del utgörs av läkarprogrammet. MUR fungerar som en länk mellan studenterna och ledningen och ser till så att studenterna har någonstans att vända sig med sina åsikter samtidigt som information från ledningen når fram till studenterna.

Vi arbetar med alla frågor som rör utbildningen på läkarprogrammet, så som pedagogiken, VFU relaterade frågor och tentor. Detta görs via olika råd där studenter sitter tillsammans med representanter från ledningen. I MUR finns även 2 terminsrepresentanter från varje termin.

Vill man engagera sig inom MUR, eller bara hålla sig uppdaterad kring sin utbildning, så kan man gilla MURs sida på Facebook, där kommer ny information att kontinuerligt att läggas upp. Här kan man även se vilka poster som är lediga att sökas och även vem som är representant för vilken termin.

Har du frågor kring MUR så kan du kontakta MURs ordförande och utbildningsbevakaren för IMV Oskar Krakau, antingen via MURs facebooksida eller via mejl:kakan.krakau@hotmail.com

Mera kontaktuppgifter till terminsrepresentanter, doktorandrepresentanter, programråd m.m. finns här.


13886950_1757558337855334_7606966941971918414_n