Introduktionsschema

Serums introduktion genomsyras av värdeorden trygghet, delaktighet, glädje & respekt. Detta innebär bland annat att alla våra aktiviteter är planerade och kommer genomföras på ett sätt där alla kan vara med och ha roligt. Absolut ingen typ av hets, tvång eller förnedring förekommer under dessa introduktionsveckor.

För att få vara med på den lokala delen av introduktionen som Serum anordnar måste du köpa introduktionspåsen som kostar 150 kr. Den köper du kontant eller med Swish på Serums kontor i Prismahuset vid ordinarie öppettider eller när dörren står öppen. Vi har öppet tisdag-torsdag kl. 12.00-13.00. Påsen går även att köpa vid alla våra aktiviteter av oss generaler.

Utöver Serums lokala introduktion anordnas även andra aktiviteter för er nya studenter där ni får lära känna Örebros universitet och Örebro stad lite bättre. Detta kallas den allmänna introduktionen är öppen för alla och är gratis. För att hitta information om det allmänna introduktionsschemat.

Nedan följer Introduktionsschemat i vilket både Serums lokala introduktion och den allmänna introduktionen är sammanflätad. Vid varje aktivitet kommer det närvara faddrar (Serums egna studenter från Örebro universitet). Ni nya studenter kommer delas in i grupper med både nya studenter och faddrar under introduktionen. Dessa grupper är till för att ni ska få möjlighet att få en närmare kontakt med en mindre grupp bestående av både faddrar och andra nya studenter.

Vi är fantastiskt glada över att du vill delta i vår introduktion och vi ser fram emot att välkomna dig till Örebro universitet och Örebros studentliv. Vi hoppas att vi kommer få ett par riktigt minnesvärda och roliga veckor framför oss med er nya studenter.

Tveka inte att höra av er vid frågor antingen via mail eller telefon.

Kontakt:
introduktion@serum.orebrostudentkar.se

General : Lucas Sjöberg: 076 033 67 96

Vice general: Fabian Olofsson 070 311 83 46

SerumSchemaVt18-3

TÄNK PÅ ATT inte ladda hem schemat utan att hålla er uppdaterade, ÄNDRINGAR FÖREKOMMER! För att snabbast och lättast få tag i information och personer inom introduktionen, gå med i facebookgruppen som är specifikt skapad för introduktionen HT17 –> HÄR!

Här finner ni schemat –> HÄR!

Kramar från generalerna !

Lucas Sjöberg & Fabian Olofsson

 

karta, bvar vi är och automat
Här är en liten karta som visar vart Prismahuset ligger. Dess entré är ofta samlingsplatsen för aktiviteter och är även där Serums kontor ligger (öppet tis-tors 12.00-13.00). Den andra lilla röda ringen till vänster visar vart Kårkansliet ligger. Dit kan ni gå om ni behöver hjälp med att få Akutboende! (läs mer om detta här: http://www.orebrostudentkar.se/ny-student/studentboende/ )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *