NY STUDENT

GRATTIS & VÄLKOMMEN!

Du tillhör den gula kårsektionen Serum och ingår i vår introduktion.

Kårsektionen Serum är Sektionen för Rehabilitering, Undersökning och Mänskligt omhändertagande. 

Introduktion är till för nya studenter vi Örebro Universitet

Varje terminsstart anordnas en introduktion för alla nya studenter vid Örebro Universitet. Introduktionen anordnas av utvalda faddrar & Generaler från de olika sektionerna och dem finns till för att DU ska få bästa möjliga start på ditt nya studentliv. Under introduktionen anordnas aktiviteter av alla dess slag, allt ifrån brännboll, spelkvällar till temafester.

Introduktionen är till för att du ska få lära känna dina nya kurskamrater, kursare från andra program och äldrekursare som gärna svarar på alla dina frågor om din utbildning MEN framförallt för att din start på Örebro Universitet ska vara så rolig som möjlig!

Här finner ni schemat till SERUMs introduktion –> HÄR

SerumSchemaVt18-3

Vårt mål under introduktionen är att du ska känna trygghet, delaktighet, glädje och respekt.
Vår policy med introduktionen är att ingen förnedring eller tvång ska äga rum. Ingen kommer att bli tvingad till att vara med på något om man inte vill och alla våra aktiviteter är frivilliga! Vi har alltid under tidigare introduktioner sett ett högt deltagarantal, vilket har gjort det hela så mycket roligare! Introduktionen är till för alla nya studenter för att välkomna er in i studentlivet.

Untitled-4

Inför introduktionen

För att få delta på Serums lokala introduktion förutsätter det att du har köpt Serums Introduktionspåse. Påsen kostar 350 kr. Har Du redan löst medlemskap i Örebro studentkår tar du med dig kvittot så får du ett billigare pris på påsen. I den ingår bland annat:

1. Introduktionsbrickan som ger dig inträde till alla aktiviteter som vi anordnar, alla nattklubbar som vi besöker mm.
2. Medlemskap i Örebro Studentkår.
3. X-antal hemliga saker som kommer göra din studietid roligare och billigare.

Introduktionspåsen kan du köpa inne på Serums kontor som har öppet tisdagar, onsdag och torsdagar 12.00-13.00 och när dörren står öppen. Under introduktionsveckorna kommer kontoret ha öppet oftare. Du kan även köpa introduktionspåsen utav Serums generaler innan varje introduktionsaktivitet, du hittar vårt introduktionsschema här.

Gå med i vår facebook-grupp för introduktionen där alla faddrar och våra generaler redan är med. Där kan du fråga om allt från himmel till jord! Gruppen kommer göras tillgänglig närmre introduktionens start!


Har du frågor eller funderingar om introduktionen, är du varmt välkommen att höra av dig till:

General Lucas Sjöberg

076 033 67 96
introduktion@serum.orebrostudentkar.se

Lucas Sjöberg
Introduktionsansvarig(General)

Vice general:  Fabian Olofsson

070 311 83 46
introduktion@serum.orebrostudentkar.se

Fabian Olofsson
Vice introduktionsansvarig (Vice General)