Musikhjälpen 2016

År 2016 hölls Musikhjälpen i Örebro och Serum hade ett grymt engagemang i det här. Det vi gjorde ser ni här nedanför och totalt samlade vi in 10.500kr!!


I år hålls Musikhjälpen i Örebro och vi i Serum vill skramla så mycket vi kan för att skänka för krigsdrabbade barn ska få rätt till en utbildning. Serum kommer under Musikhjälpen veckan anordna evenemang där man har chansen att skänka pengar.

stodmh


Serum-Bössa
Självklart tycker vi att det vore hjärtligt att alla som vill skulle kunna skänka en slant i Serums bössa, men det är självklart frivilligt.

Serums Bössa: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/orebrostudenter-serum


Serum-Sittning

Serum anordnar en sittning där 100 kr per såld biljett gå oavkortat till Musikhjälpen!

Vi kommer servera tacobuffe som kommer kosta 200 kr (av vilket 100kr går till musikhjälpen). Sittningen kommer hålla till i röda paviljongen (vid friidrottsanläggningen) den 16/12 kl 18.

Det kommer endast finnas 100 platser och medlemskap i Serum krävs. Så först till kvarn gäller! Anmälning till sittningen kommer inom kort, så håll utkik i evenemanget på facebook: https://www.facebook.com/events/274388602955324/ och på den här sidan.

Anmälning: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLbmjbsc5jxPrsqghvJW6_zTCvSND9PhqfUUHiYL38B15cLg/viewform 

Serum-Flashmob

Den 14 December Kl 23.00 har Serum fått chansen att inta Stortorget med vår alldeles egna Serum Dans! När ”Cotton eye Joe” drar igång utanför glasburen så vill vi att så många som möjligt från Serum är på plats. Väl när dansen och låten börjar vore det roligt om man kunde dra på sig något gult så vi syns klart och tydligt!!

MEN, Ju flera desto bättre, visst? Därför bjuder vi in alla utöver Serum också för att delta. Alltså alla är välkomna att delta oavsett vem du är – men det vore skoj om du lärde dig dansen och bar något gult under dansen.