Audionomer & Biomedicinska Analytikers förening


Audionomer och biomedicinska analytikers förening örebro (AudioBio) är ett utskott under kårsektionen Serum som riktar sig till studenter som läser audionomprogrammet, biomedicinska analytiker (inriktning labratoriemedicin) & biomedicinska analytiker (inriktning fysiologi) vid Örebro Universitet. Vårt mål är att stå fö terminsöverskridande aktiviteter och skapa gemenskap inom programmet.

Utskottet för och audionom & biomedicinska analytikers förening har precis kommit igång och jobbar nu för att engagera studenter i föreningen och i de kommande studiesociala aktiviteterna. Under terminerna anordnar AudioBio bl.a.; föreläsningar, pubkvällar och studieträffar, det där lilla extra för att sätta guldkant på tillvaron. Utöver det studiesociala så bedriver AudioBio’s utbildningsbevakare utbildningsinriktade frågor, för att göra den andra delen av studietiden så bra som möjligt ! Gilla vår facebooksida för mer uppdaterad information!

För att bli medlem krävs ett medlemskap i kårsektionen Serum som ingår i tillexempel introduktionspåsen för ny studenter. Annars går det självklart bra att köpa medlemskapet på Serums kontor eller under fliken BLI KÅRMEDLEM här på hemsidan. För att bli medlem i AudioBio krävs ingen annan kostnad! 

Kontakta oss

Utbildningsinriktade frågor: mail saknas

Ordförande: mail saknas


AudioBio’s styrelse HT17/VT18:


Moa-Lill Häggkvist
Ordförande - AudioBio
Anders Holmgren
Studiesocialt ansvarig - AudioBio
Malin Grönqvist
Ekonomiskt ansvarig
Medelen Gjerdås
Utbildningsbevakare

Vill du engagera dig i utskottet?

Är det här något för dig som är biomedicinsk analytiker eller audionom är du varmt välkommen att ta dig an och bli en del av detta utskott! Hör gärna av dig till oss med frågor och funderingar så ska vi besvara dem.

ordforande@serum.orebrostudentkar.se

 

[pdb_signup]