Arbetsterapeutföreningen


Arbetsterapeutföreningen Örebro (ATFÖ) är ett utskott under kårsektionen Serum som riktar sig till studenter som läser arbetsterapeutprogrammet vid Örebro Universitet. Vår vision är att främja terminsöverskridande aktiviteter och skapa gemenskap inom programmet.

Under terminerna anordnar ATFÖ en rad olika aktiviteter, tidigare har det varit bland annat bokbytardagar, sittningar, pubrundor och andra aktiviteter som har bidragit till den där lilla extra guldkanten under studietiden. ATFÖ har även en utbildningsbevakare som är till för att göra den andra delen av studietiden så bra som möjligt – alltså jobba med de utbildningsinriktade frågorna! Gilla vår facebooksida för mer uppdaterad information!

För att bli medlem krävs ett medlemskap i kårsektionen Serum som ingår i tillexempel introduktionspåsen för ny studenter. Annars går det självklart bra att köpa medlemskapet på Serums kontor eller under fliken BLI KÅRMEDLEM här på hemsidan. För att bli medlem i ATFÖ krävs ingen annan kostnad! 

Kontakta oss


Utbildningsinriktade frågor: utbildningsbevakare.atfo@gmail.com

Ordförande: ordforande.atfo@gmail.com


ATFÖs styrelse HT17/VT18:


Cassandra Söder
Ordförande ATFÖ
Rasmus Smajilovic
Vice ordförande - ATFÖ
Michael Tägil
Utbildningsbevakare - ATFÖ
Josefine Måbrink
Informations- och marknadsföringsansvarig - ATFÖ
Sofia Östlund
Kassör - ATFÖ
Niklas Jakobsson
Studiesocialt ansvarig - ATFÖ
Moa Persson
Sekreterare - ATFÖ

Vill du engagera dig i utskottet?

Är det här något för dig som pluggar till arbetsterapeut så välkomnas du och ditt engagemang med öppna armar till detta utskott! Hör gärna av dig till oss med frågor och funderingar så ska vi besvara dem.